Badevik runden Reilstad

Beskrivelse av gåturen i nærområdet:

Varighet: ca 1/2 time Enkel. Kan ha med barnevogn, hvis snur i Badevik.

Fra kaien på Reilstad, gå ca 300 oppover hovedveien.
I første skarpe høyresving ved brunt hus med garasje ta til venstre. Følg veien og grusveien, gå gjennom port. Følg videre den private veien med gress gjennom sauebeite og forbi feriehyttene. (Vennligst vis hensyn.)
Rett før veien tar slutt (ender i en port inn til en hytte) og du så vidt kan skimte vannet, ta litt til høyre. Og følg stien (litt smalt og kupert noen meter for barnevogn…) de siste 100 m ned til idylliske Badevik.

Her kan du/dere enten snu og gå tilbake samme vei. (Turen/runden videre er ikke anbefalt for barnevogn.

Eller fortsette over den lille broen over kanalen, følg den private stien (vis hensyn) og etter ca 50 m (før du går inn i hagen til hytten) ta til høyre og gå et kort stykke gjennom skogen.
Over gjerdeklyver.
Når du kommer ut på grusvei, ta til høyre og du får da en stor dyrket mark på venstre hånd. (Bjørnebærbusker på høyre hånd rett før svingen og bakken i slutten av marken.)
Følg grusveien videre opp svingen og bakken til du kommer opp ved siden av riksveien og et stor brunt funkishus. Fortsett rett frem på den asfalterte veien, forbi husene.
Etter ca 300 m, rett før du kommer til bedehuset, er det et T-kryss med skilt til kaien. Gå til høyre og følg den asfalterte veien tilbake til kaien på Reilstad hvor du startet.

Andre turer i Reilstad området:

0-en

Turområdet Teigen

Reilstad – Kindingstad med Cleng Peerson-huset